Gangster Life PTM
Bun venit pe Gangster Life PTM (0.3e). Bafta !

Gangster Life PTM

Acesta este forumul servarului Gangster Life PTM ( 0.3e ) .
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [Hitman Agency] Regulament

Go down 
AuthorMessage
XtAzZPosts : 119
Join date : 2012-06-03

PostSubject: [Hitman Agency] Regulament   Wed Jun 06, 2012 7:00 am

Cerinte pentru a intra Hitman Agency:
1.Sa ai minim level 5
2.Sa stii regulamentul
3.Sa nu fi in conflict/certat cu liderul sau cu membrii.
4.Sa fi civil.
5.Sa sti sa scri corect gramatical.


Testele Hitman Agency:
1.Se vor tine intotdeauna la spawnul hitman.
2.Se va veni obligatoriu cu deagle si m4
3.Se vor desfasura astfel:
- 3 Duele deagle 1v1
- 3 Duele m4 1v1
- 3 Duele mp5 1v1
4. Metoda silent : testul silent care consta in rezolvarea unui contract pe lider cu timp de 10-15 minute !
5.Pe parcursul testelor
-nu se vor face comentarii de genul:,,esti bugat”;,,ai lag”.
-nu se va spama pe chat veti sta in liniste;stiu si eu sa tin scorul.
6.Regulamentul serverului imi permite sa va dau respins direct de la cerere sau in timpul testelor daca nu imi place atitudinea sau comportamentul vostru.


Regulament Hitman Agency
1. Membrii Hitman Agency nu au voie sa omoare fara contract decat daca sunt atacati.
2. Membrii Hitman Agency nu au voie sa faca DM(DeathMatch=sa omori excesiv) decat daca sunt undercover si atunci in limita bunului simt.
3. Cand sunteti undercover nu aveti voie sa faceti contracte si nu aveti voie sa va dati de gol lasand sniper-ul la vedere.
4. Nu aveti voie sa cereti contracte cand nu aveti posibilitatea sa le faci(de ex:sunteti jail) mergand pe ideea "le voi face mai tarziu".
5. Contractele trebuie facute cat mai silent.(un contract este silent atunci cand victima nu stie cine a omorat-o)
6. Membrii Hitman Agency pot sa omoare in safezone(/sz) dar sa incerce sa faca contractual silent altfel risca ca victima sa le faca post si sa primeasca warn de la un admin.
7. La sfarsitul fiecarei saptamani sunteti obligati sa aveti minim 15 contracte postate.
8. Nu aveti voie sa interactionati cu victima(/w,/call,/sms etc.) dandu-va astfel de gol ca aveti contract pe ea.Nu aveti voie sa ii cereti sa va lase sa faceti contract.
9. Contractele le faceti singuri nu aveti voie sa cereti ajutorul la alti hitmani sau la alti jucatori.
10. Cand intri Hitman Agency uiti de ,,vendetele” personale si incerci sa umblii mai putin cu prietenii.Cand petreci mai mult timp cu ei sunteti obligati sa fiti undercover.
12.Puteti folosi orice vehicul din spawn fara a fi nevoie sa cereti voie.Sunteti obligati sa faceti plinul.
13.Membrii care dispun de masini personale sunt rugati(nu e obligatoriu) sa circule cu ele,deoarece factiunea nu dispune de masini pentru toti membrii.
14.Inactivitatea neauntata va fi pedepsita cu /uninvite.
15.Sunteti obligati sa faceti screenshot(apasati butonul F8) dupa fiecare contract indeplinit,pentru a tine o statistica in functie de cat de bine iti faci treaba in Hitman Agency si pentru a nu fi reclamatii ca atacam fara motiv.
16.Sunteti obligati sa ii respectati pe cei cu rank mai mare(in special pe lider) si sa ii ascultati.O regula importanta cand spun STOP la ceva(orice dm intre voi,cearta pe /f etc.) stop sa fie altfel v-a iesi urat.
17.Nu aveti voie sa folositi diferite comenzi ca sa aduceti persoana pe care aveti contract la voi(ex:/service medic/taxi/mechanic,/needhelp etc.)
18.Pe chatul factiunii se va discuta civilizat si nu se va depasii o anumita limita a bunului simt.De asemenea ce se scrie pe /f ramane pe /f si nu va fi folosit pentru a reclama acel membru decat in cazuri extreme(incalcari grave ale regulamentului serverului) dupa ce s-a discutat cu liderul.In caz contrar se va primi /uninvite.
19.Pentru cei care au comenzi de genul:kick,mute,warn,ban nu se vor folosii pentru a pedepsii membrii factiunii pentru injurii pe /f,spam pe /f,dm pe alti membrii etc. decat daca va priveste pe voi personal(pe voi v-a omorat,jignit).In caz contrar veti fi aspru pedepsiti.
20.La finalul cererii ve-ti adauga un cuvantul cheie al factiunii. In caz contrar se va considera ca nu ati citit regulamentul si veti fi respinsi. Il adaugati la "nume de cod". In modelul de aplicatie v-a scrie ca nu aveti voie sa puneti acelasi codname, adica (codname 237), dar il ve-ti pune! Pentru ca acea linie din model este pusa pentru a va deruta. Imi voi da seama daca l-ati citit sau nu. "Cheia factiunii": Codname 9211.
21.Daca aveti ceva de reclamat la adresa unui coleg din factiune se va da pm liderului pe forum cu reclamatia, nu postati in niciun caz in topicul "Reclama Player" sau altundeva, in caz contrar ve-ti primii fw.
22.Intre contracte este un cooldown de 5 min!
23.Daca nu ati postat contractele imediat dupe ce le-ati rezolvat, aveti 30 de minute inaintea sedintei, daca sunteti la sedinta si nu vad contracte pe forum riscati facwarn sau uninvite.
24.Membrii Hitman au voie ca la rank 1 sa rezolve 10 CONTRACTE FACE TO FACE!

Regulament forum
1.In topicurile "Regulament Hitman Agency" si "Log factiune" vor posta doar liderii.
2.In topicul "Prezentarea Contractelor" veti posta in fiecare saptamana inainte de sedinta contractele facute pe parcursul saptamanii.
3.In topicul "Sedinte/Antrenamente Hitman Agency" veti posta dupa ce un lider anunta o sedinta,dupa model,motivul pentru care nu veti fi prezent la acea sedinta
4.In topicul "Discutii intre membrii Hitman Agency" veti posta cand veti fi inactivi,aveti o problema pentru ca liderul sa stie si sa nu primiti uninvite.
5. In topicul "Aplicatii Hitman Agency" vor posta dar civili care doresc sa intre si liderul.
6. In topicul "Demisii Hitman Agency" veti posta atunci cand doriti sa parasiti factiunea.
7. In topicul "Raporteaza un membru" vor fi postate reclamatii la adresa membrilor Hitman Agency.Vor fi respectate urmatoarele reguli:
-Reclamatul si reclamantul au voie sa posteze doar o data.
-Daca sunt necesare completari se va da EDIT la postul precedent nu se va posta din nou.
-Daca se va face spam reclamatia nu va fi luata in considerare.


Tutorial Hitman Agency
*Comanda “/portable” este folosita pentru a deschide/inchide laptopul agentiei.
*Cand veti da /portable va va aparea asa:poza /portable Cand aveti deschis laptopul veti scrie comenzile vizibile acolo(news,contracts etc.) fara a pune “/” in fata.De asemenea nu veti putea scrie pe chatul din jurul vostru pana nu inchideti laptopul cu comanda /portable.
*Comanda “news” este folosita pentru a va informa colegii in legatura cu diferite noutati in legatura cu factiunea/serv etc. este rar folosita dar pentru fun puteti scrie acolo.Arata asa: poza news
*Comanda “contracts” este pentru membrii cu rank 4+.Cand veti scrie “contracts” va afisa un contract din cele disponibile(este vizibil pntru toti membrii H.A.): poza contract .Acel contract va aparea de fiecare data cand dat “contracts” pana cand va fi dat folosind comanda “givehit nume” unui membru sau cand tinta va parasi serverul sau va lasa afk.Vor fi vizibile numele tintei,id-ul si suma pe care o primiti daca o omorati.Suma este intre 10k si 100k(10.000$ si 100.000$)
*Comanda “ranks” este aceeasi cu comanda /members si va arata membrii factiunii cu rankurile lor.
*Comanda “logout” este aceeasi cu comanda “/portable” si va inchide laptopul.
*Comanda “order” este pentru a va comanda arme. Trebuie luat de aici: Poza PLACE Order
*Se va comanda folosind comanda “order numar”. Numarul fiind defapt rankul vostru, ex: aveti rank 1 scrieti order 1.
*Un Hitman se va pune undercover mergand aici: si scriind /undercover numar(1-15).
*Comanda "mycontract" este pentru a vedea pe cine trebuie sa omorati: contract. Contractul va fi al vostru pana cand jucatorul lasa afk,iese de pe serv sau iesiti voi de pe serv.

Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ma contactati ingame sau pe forum/

*regulamentul se poate modifica oricand sunteti obligati sa il cititi!
Back to top Go down
View user profile
 
[Hitman Agency] Regulament
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mapanare 1.0a
» HITMAN 5.4 tests
» [Deleted] HITMAN 5.4.ctg book

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gangster Life PTM :: Your first category :: Factiuni :: Hitman Agency-
Jump to: